JOGI NYILATKOZAT

A balintcseppek.hu oldalai található információk az ismeretterjesztést és a tájékoztatást szolgálják. Nem helyettesíthetik szakember véleményét, a szakemberrel történő személyes megbeszélést. Termékeink fogyasztását ajánlott megbeszélnie kezelőorvosával, gyógyszerészével.

A Herbárium 2000 Kft. oldalán található gyógynövényekkel, vitaminokkal valamint ásványi anyagokkal kapcsolatos írások tájékoztató jellegűek, azok általános tulajdonságait mutatja be.

A Herbárium 2000 Kft. által gyártott termékek élelmiszerek, étrend-kiegészítők, melyek OÉTI által notifikáltak, beltartalmi értékei minden esetben megfelelnek a notifikációban szereplő adatoknak.
A termékek használatával kapcsolatos tapasztalatok, vélemények egyénileg és a körülmények függvényében változóak. A Herbárium 2000 Kft. minden olyan kijelentéstől elhatárolódik, mely az által gyártott étrend-kiegészítőknek olyan tulajdonságait közvetíti, mely nem felel meg a törvényi besorolás követelményeinek.

A balintcseppek.hu honlap tulajdonosa a Herbárium 2000 Kft. tájékoztatja olvasóit, hogy weboldalainak böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását jelenti:
  • A honlap tulajdonosának előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos az oldalak tartalmának egészét vagy részeit bárimely formába felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. A balintcseppek.hu beleegyezik abba, hogy - saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében - olvasói ezen oldalak tartalmát, vagy kivonatait számítógépen tárolják vagy kinyomtassák.
  • Híreink, publikált anyagaink minden esetben a feltüntetett szerző tulajdonát képezik (amennyiben nincs külön feltüntetve a szerző, akkor a Herbárium 2000 Kft. tulajdonát.)
  • Az oldalon megjelenő tartalmak, hozzászólások azok szerzőinek véleményét tükrözik, melyekért felelősséget nem vállalunk.
  • A Herbárium 2000 Kft. fenntartja magának a jogot a hozzászólások illetve felhasználók által beküldött tartalom előzetes értesítés, figyelmeztetés és indoklás nélküli törlésére.
  • A balintcseppek.hu nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett tartalmakért, melyekhez a balintcseppek.hu weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.